ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ   –   ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΥΠΡΟ   –   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ +30 698 975 2763

MOM LIFE

Τα 5+1 απαραίτητα κομμάτια της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας του παιδιού

Τα πέντε απαραίτητα κομμάτια της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας του παιδιού

Η θερμοκρασία έχει αρχίσει να ανεβαίνει αισθητά, ήρθε λοιπόν η ώρα που πρέπει να οργανώσεις την παιδική ντουλάπα και να προετοιμαστείς για τη νέα σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι (Αχ…. Καλοκαίρι είπαμε;;;). Εμείς για να σε βοηθήσουμε έχουμε συγκεντρώσει τα 5+1 απαραίτητα κομμάτια που χρειάζονται στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα του παιδιού.

1. Υφασμάτινα sneakers

Το πρώτο που θα χρειαστεί να αντικαταστήσεις με την αλλαγή του καιρού είναι τα παπούτσια. Τα χοντρά και ζεστά χειμωνιάτικα παπούτσια θα πρέπει να δώσουν τη θέση τους σε ένα πιο δροσερό ζευγάρι παπουτσιών. Τα ιδανικότερα παπούτσια για την άνοιξη είναι τα υφασμάτινα sneakers, τα οποία είναι δροσερά, άνετα και ταιριάζουν με όλα τα ανοιξιάτικα look, τόσο στα κορίτσια όσο και στα αγόρια. Για τις μικρές μας φίλες έχουμε ξεχωρίσει για τη φετινή άνοιξη τα υφασμάτινα sneakers από τα αγαπημένα μας brands Babywalker και Lelli Kelly. Με υπέροχες λεπτομέρειες όπως παγιέτες, μονόκερους, καρδούλες, λουλουδάκια στα κορδόνια, τα συγκεκριμένα sneakers θα ξετρελάνουν όλα τα κορίτσια! Για τα αγόρια, τα sneaker που μας έκαναν πολύ εντύπωση είναι από τη νέα συλλογή της αγαπημένης ελληνικής εταιρείας Babywalker. Όποιο και να επιλέξεις αυτά τα υφασμάτινα sneaker είναι δροσερά, στυλάτα και συνδυάζονται με όλα για να είναι πάντα καλοντυμένοι οι μικροί μας κύριοι! Ψάξε να βρεις στο Lionkids.gr το αγαπημένο της μικρής σου ή του μικρού σου πριν εξαντληθεί!

2. Αμάνικο μπουφάν

Το δεύτερο κομμάτι της γκαρνταρόμπας που αλλάζει αυτή την εποχή είναι το μπουφάν. Το καταλληλότερο μπουφάν για την άνοιξη είναι το λεπτό αντιανεμικό μπουφανάκι, είτε με μακρύ μανίκι είτε αμάνικο, το οποίο θα κρατάει τη σωστή θερμοκρασία στο παιδί στην πρωινή – απογευματινή ψυχρούλα και τις μέρες με αεράκι.

3. Καπέλο

Ένα άλλο κομμάτι που θα χρειαστεί με τον ερχομό της άνοιξης είναι το καπέλο. Στρογγυλό, με αντηλιακή προστασία ή τζόκεϋ, το καπέλο που θα επιλέξεις για το παιδί πρέπει να το έχει πάντα μαζί του στις πρωινές εξόδους καθώς ο ήλιος έχει γίνει πολύ επικίνδυνος τα τελευταία χρόνια και χρειάζεται να λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά την έκθεσή μας σε αυτόν. Στο Lionkids.gr θα βρεις σίγουρα το πιο υπέροχο σχέδιο για το παιδάκι σου!

4. Γυαλιά ηλίου

Στο νούμερο τέσσερα της λίστας βρίσκεται ένα καλό ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Τα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητα για την προστασία των ματιών του παιδιού από τις επιβλαβείς υπεριώδεις ακτινοβολίες του ήλιου από μικρή ηλικία. Εμείς στο Lionkids.gr σου προτείνουμε τα μοναδικά γυαλιά από τις εταιρείες iTooti και RealShades σε απίθανα χρώματα, τα οποία είναι εύκαμπτα, ανθεκτικά και προστατεύουν 100% από τις επιβλαβείς ακτίνες του ηλίου.

5. Crocs

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε από τη λίστα με τα απαραίτητα τα αγαπημένα όλων μας Crocsάκια! Κλειστά μπροστά και με λουράκι στη φτέρνα, τα crocs μπορούν να φορεθούν παντού από αυτήν την εποχή και μέχρι να ξαναπιάσουν τα κρύα. Είναι τα πιο ελαφριά και σταθερά πεδιλάκια, καθαρίζονται εύκολα και στεγνώνουν αμέσως. Τα παιδιά μπορούν να τα φοράνε μόνα τους από μικρή ηλικία! Μπορούν να τα φορέσουν παντού, στο πάρκο, στο σπίτι, στο χωριό, στο νησί, στη θάλασσα, στο κολυμβητήριο, στις βόλτες, στις διακοπές! Στο Lionkids.gr θα τα βρεις σε υπέροχα κλασικά σχέδια αλλά και σε πιο fancy εκδοχές τους!

Να μην ξεχάσουμε φυσικά να αναφέρουμε και τις λεπτές κάλτσες για τα sneakers. Οι κάλτσες έχουν γίνει πλέον must αξεσουάρ και φοριούνται για να φαίνονται! Εμείς σου προτείνουμε τις αγαπημένες μας, τις πιο ιδιαίτερες κάλτσες που έχουμε ξεχωρίσει από την αγαπημένη μας Cabaia σε όλα τα παιχνιδιάρικα σχέδια τους. Εκτός από την υψηλή ποιότητα και τα απίθανα χρώματα και σχέδια, οι κάλτσες αυτές ξεχωρίζουν για την έμφαση στη λεπτομέρεια με το κουμπάκι που έχουν για να μην χάνεται το ταίρι τους! Γνώρισε στο Lionkids.gr αυτές τις υπέροχες καλτσούλες και θα γίνουν και στο παιδάκι σου οι αγαπημένες του!

Σε επόμενο άρθρο θα μιλήσουμε εκτενέστερα για την οργάνωση της παιδικής ντουλάπας.

Πες μας τη γνώμη σου! Εσύ ποιά θεωρείς τα πιο απαραίτητα κομμάτια για την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα του παιδιού;

Join the conversation

TOP

ΚΑΛΑΘΙ 0