ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ   –   ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΥΠΡΟ   –   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ +30 698 975 2763

ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Τα 3+1 δώρα Πάσχα για το Βαφτιστήρι…Νο2

easter-2

Η αντίστροφη μέτρηση συνεχίζεται! Τρείς εβδομάδες μένουν ακόμα για το Πάσχα και όλοι οι νονοί και νονές σκέφτονται τα δώρα που θα κάνουν στα βαφτιστήρια τους!  Εμείς εδώ στο Lionkids.gr, όπως σου υποσχεθήκαμε, θα σου προτείνουμε ακόμα ένα δώρο αυτή την εβδομάδα και εσύ θα διαλέξεις ποιό ταιριάζει στο δικό σου βαφτιστήρι! Το πρώτο δώρο που σου προτείναμε είναι τα παπούτσια (το πλέον κλασσικό δώρο Πάσχα από τους νονούς) και μάλιστα για να ξεχωρίσεις σου προτείναμε τα υπέροχα Λευκά Sneakers που θα βρεις στο προηγούμενο άρθρο του blog μας εδώ. Είστε έτοιμοι για τη συνέχεια;

  1. Τσάντα Loungefly

Για εσένα που θες να ξεφύγεις λίγο από τα συνηθισμένα και για εσένα που το βαφτιστήρι σου έχει άποψη και θέλει να ξεχωρίζει με την εμφάνιση και το στυλ του, ένα πολύ πολύ ξεχωριστό δώρο για να του κάνεις φέτος το Πάσχα είναι σίγουρα μία από τις υπέροχες τσάντες Loungefly με αγαπημένους παιδικούς χαρακτήρες που σου προτείνουμε εδώ, στο Lionkids.gr. Ότι και να σου πούμε για αυτές τις τσάντες θα είναι λίγο! Αν είσαι ήδη φαν τότε μας καταλαβαίνεις, αν όχι τότε ένα είναι σίγουρο: ότι θα γίνεις! Για να το πας ένα βήμα παραπέρα μπορείς να επιλέξεις την ίδια τσάντα και για εσένα, για matchy matchy εμφανίσεις με το βαφτιστήρι!!!

Για τα αγόρια, οι τσάντες που έχουμε ξεχωρίσει εμείς είναι αυτές με τον Ironman, του αγαπημένου και κλασικού Superman αλλά και για τους λίγο πιο μικρούς μας φίλους αυτή με τα Σκυλάκια Δαλματίας! Υψηλή ποιότητα, fancy σχέδια και ένα δώρο που θα το λατρέψει ο μικρός σας fashion icon! Φορέσέ την αμέσως στο βαφτιστήρι σου, απαθανάτισε αυτήν την υπέροχη στιγμή και μοιράσου τη μαζί μας στα social media!

Loungefly Marvel Iron Man Light-Up Mini Backpack

Για τα κορίτσια μας, οι τσάντες που μας πήραν τα μυαλά είναι αυτές με την αγαπημένη μας Minnie να κρατάει ένα υπέροχο μπουκέτο λουλούδια σε απαλό μωβ χρώμα, με την Barbie σε super girly φούξια χρώμα και η υπέροχη τσάντα με τη Hello Kitty με λεπτομέρειες που θα μαγέψουν τη μικρή σας! Ζήτα από τη μικρή σου fashionista να τη φορέσει, βγάλτε μία φωτογραφία και μοιράσου τη μαζί μας στα social media!

 

Πες μας τη γνώμη σου! Εσύ έχεις σκεφτεί τι δώρo θα επιλέξεις για το βαφτιστήρι σου φέτος το Πάσχα;

Join the conversation

TOP

ΚΑΛΑΘΙ 0