ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ   –   ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΥΠΡΟ   –   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ +30 698 975 2763

ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Τα 3+1 δώρα Πάσχα για το Βαφτιστήρι…Νο3

easter

Τικ Τοκ Τικ Τοκ… Μόλις δύο εβδομάδες μένουν ακόμα για το Πάσχα! Εσύ νονά/νονέ που ακόμα δεν έχεις αποφασίσει το δώρο που θα πάρεις στο βαφτιστήρι σου, μην το σκέφτεσαι άλλο!  Εμείς εδώ στο Lionkids.gr, όπως σου υποσχεθήκαμε, θα σου προτείνουμε ακόμα ένα δώρο αυτή την εβδομάδα! Το πρώτο δώρο που σου προτείναμε είναι τα παπούτσια (το πλέον κλασσικό δώρο Πάσχα από τους νονούς) και το δεύτερο δώρο που σου προτείναμε είναι οι τσάντες Loungefly. Και τώρα που ο χρόνος μετράει αντίστροφα μήπως πάει ο νους σου ποιό είναι το δώρο που έχουμε ξεχωρίσει για σένα;

  1. Παιδικό Ρολόι

Αν το βαφτιστήρι σου είναι σε προσχολική ή σχολική ηλικία τότε το πιο ξεχωριστό και χρήσιμο δώρο που μπορείς να του κάνεις για φέτος το Πάσχα είναι ένα παιδικό ρολόι!

Το ρολόι θα βοηθήσει το παιδί σε αυτήν την ηλικία να εξοικειωθεί με την ώρα. Μπορείς να υπενθυμίζεις στο παιδί να κοιτάει το ρολόι του ανάλογα με τις καθημερινές του δραστηριότητες, όπως για παράδειγμα σχολείο, γεύματα, αθλητικές δραστηριότητες, ύπνος αλλά και κάθε φορά που δίνετε ραντεβού για βόλτα, σινεμά, επίσκεψη σε ζωολογικό πάρκο/μουσείο/άλλες εξορμήσεις. Ένα ρολόι από μικρή ηλικία θα βοηθήσει το παιδί να καλλιεργήσει ένα αίσθημα συνέπειας με έναν πολύ διασκεδαστικό τρόπο!

Εμείς εδώ στο Lionkids.gr μπορούμε να σου προτείνουμε το καταλληλότερο σχέδιο για το αγαπημένο σου βαφτιστήρι!

Αν το βαφτιστήρι σου έχει κάποιον αγαπημένο ήρωα Disney/Marvel εμείς σου προτείνουμε αυτά τα υπέροχα AM:PM Disney/Marvel παιδικά ρολόγια, τα οποία θα λατρέψει, μαζί και εσένα!

AM:PM Marvel Spiderman Black Silicone Strap

Για τα πιο μικρά βαφτιστήρια, τα πιο όμορφα σχέδια τα βρήκαμε στα ρολόγια AM:PM και TIMEX που θα δείς παρακάτω. Ρολόγια με σχέδια που θα λατρέψει το μικρό σου βαφτιστήρι, όπως μπάλες ποδοσφαίρου, τρακτέρ και μπουλντόζες, περιπολικά και ασθενοφόρα, πειρατές, ερπετά,  καρδούλες, γατούλες, καλλυντικά, πριγκίπισσες, γλυκάκια, πεταλούδες, λουλουδάκια!

Για τα μεγαλύτερα βαφτιστήρια σου έχουμε τις πιο υπέροχες προτάσεις. Τα αναλογικά ρολόγια TIMEX Marathon Light και το super αδιάβροχο ψηφιακό ρολόι AM:PM Digital Chronograph. Με λιτό σχεδιασμό αλλά πολλές δυνατότητες αυτά τα ρολόγια απευθύνονται στα μεγάλα βαφτιστήρια που θέλουν να παρακολουθούν τις καθημερινές ασχολίες και δραστηριότητές τους μόνα τους!

+1 δώρο

Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ένα ρολόι είναι το κατεξοχήν νούμερο ένα δώρο που μπορούμε να κάνουμε σε ένα παιδί που ξεκινάει σχολείο! Γι αυτό και εμείς εδώ στο Lionkids.gr αυτό το Πάσχα κάνουμε δώρο σε έναν υπερτυχερό νονό ή νονά ένα φανταστικό ΤΙΜΕΧ παιδικό ρολόι για το αγαπημένο του βαφτιστήρι! Ακολουθήστε μας στα social media και ενημερωθείτε για τον super διαγωνισμό μας! (Ο Διαγωνισμός έχει λήξει)

Πες μας τη γνώμη σου! Εσύ έχεις σκεφτεί τι δώρo θα επιλέξεις για το βαφτιστήρι σου φέτος το Πάσχα;

Join the conversation

TOP

ΚΑΛΑΘΙ 0