ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ   –   ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΥΠΡΟ   –   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ +30 698 975 2763

mom life
Posted in

Εκδρομή Πάσχα με παιδιά: Τι να μην ξεχάσουμε να βάλουμε στη βαλίτσα τους!

ekdromi-pasxa-me-paidia-valitsa
Posted in

Πολλοί ίσως είστε ήδη στην εξοχή για να γιορτάσετε τις ημέρες του Πάσχα! Για όσους όμως φεύγετε τελευταία στιγμή, σας ετοιμάσαμε μία λίστα για να μην ξεχάσετε να βάλετε αυτά τα απαραίτητα πραγματάκια στη βαλίτσα των παιδιών! Πάρτε λοιπόν χαρτί και μολύβι και σημειώστε!

Αντηλιακό, καπέλο, γυαλιά ηλίου και για τους πιο…τολμηρούς μαγιό

Το Πάσχα φέτος θα είναι ζεστό! Με ηλιοφάνεια και θερμοκρασία να αγγίζει σε κάποιες μεγάλες πόλεις και τους 24°C. Για αυτό λοιπόν δεν πρέπει με τίποτα να παραλείψουμε να πάρουμε για τα παιδιά μας τους βασικούς συμμάχους μας απέναντι στον ήλιο: αντηλιακό, καπέλο και γυαλιά ηλίου! Τώρα, για εσάς που ξεκινάτε νωρίς τις βουτιές στη θάλασσα ή στην πισίνα μην ξεχάσετε να πάρετε και τα αγαπημένα τους μαγιό συνδυασμένα με το καπέλο, τα γυαλιά και πετσετούλα θαλάσσης.

Πολύ ωραίες ιδέες για καπέλα, γυαλιά ηλίου και μαγιό σας έχουμε στο eshop του Lionkids.gr!

Ρουχαλάκια, παπουτσάκια και λαμπάδα για την εκκλησία

Τα παιδιά απολαμβάνουν να πηγαίνουν στην εκκλησία. Για την μεγάλη γιορτή της Ανάστασης επιλέξτε να πάρετε μαζί σας ρουχαλάκια άνετα αλλά και κατάλληλα για την περίσταση! Εκείνο το πουκαμισάκι που του φέρανε δώρο στα γενέθλιά του ή εκείνο το φορεματάκι υπερπαραγωγή που δεν το φόρεσε ποτέ η μικρή σας, ε τώρα είναι η ευκαιρία να τα φορέσουν και να δείχνουν ακόμα πιο κουκλάκια! Αντίστοιχα και ενα ιδιαίτερο ζευγάρι παπούτσια θα κλέψει τις εντυπώσεις! Θα χρειαστείτε επίσης και ένα πανωφόρι γιατί στην εξοχή το βράδυ η θερμοκρασία πέφτει αρκετά. Μην ξεχάσετε φυσικά και τη λαμπάδα που πήρε δώρο ο νονός/η νονά!

Πολύ ωραίες ιδέες για καλά παπουτσάκια με ιδιαίτερες λεπτομέρειες σας έχουμε στο eshop του Lionkids.gr!

Τσάντα με παιχνίδια, βιβλία και λιχουδιές

Είτε ταξιδεύετε με αυτοκίνητο είτε με άλλο μεταφορικό μέσο, θα χρειαστείτε σίγουρα πραγματάκια που θα κρατήσουν απασχολημένα τα παιδιά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού! Κάποιο αγαπημένο παιχνίδι, αγαπημένα βιβλία δραστηριοτήτων, μαγνητικό μπλοκ ζωγραφικής, κάρτες για αμέτρητα παιχνίδια, μικρά αγαπημένα σνακς. Γεμίστε την αγαπημένη τσάντα του παιδιού με τέτοια πραγματάκια τόσο ώστε να μπορεί να την κουβαλάει μόνο του και φύγατε!

Πολύ ωραίες ιδέες για  τσαντούλες με αγαπημένους ήρωες και φανταστικές λεπτομέρειες σας έχουμε στο eshop του Lionkids.gr!

Και φυσικά το σημαντικότερο από όλα σε μία εκδρομή είναι η διάθεση και η παρέα! Καλό Πάσχα με υγεία σε όλους!

Πες μας τη γνώμη σου! Εσείς τι βάζετε πάντα στη βαλίτσα για τα παιδιά;

Join the conversation

TOP

ΚΑΛΑΘΙ 0