ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΥΠΡΟ

mom life
Posted in

Ετοιμάζουμε παρέα την τσάντα για τον παιδικό σταθμό

Τσάντα παιδικού σταθμού
Posted in

Τσάντα παιδικού σταθμού. Έφτασε κιόλας αυτή η σπουδαία ημέρα και για το δικό σας το παιδάκι; Ελάτε να ετοιμάσουμε παρέα την τσαντούλα του για τον παιδικό σταθμό!

Αρχικά διαλέγουμε τσαντούλα μαζί με το παιδί μας. Του δίνουμε αρκετές επιλογές από τσάντες κατάλληλες για την ηλικία του αλλά και για την χρήση που τις θέλουμε. Μία τσάντα πλάτης / backpack σε κανονικό μέγεθος είναι η ιδανική επιλογή. Προσέχουμε τα λουράκια να μην είναι ούτε πολύ μακριά ούτε πολύ κοντά για το ύψος του.

Όσον αφορά το μέγεθος, η τσάντα του παιδικού σταθμού θα πρέπει να χωράει τα απαραίτητα:

Παγουράκι με νερό.

Φροντίζουμε το παγούρι να έχει καλό κούμπωμα ώστε να μην έχουμε διαρροές μέσα στην τσάντα. Πολλοί παιδικοί σταθμοί βέβαια χρησιμοποιούν κούπες ώστε να μαθαίνουν τα παιδιά να πίνουν από ποτήρι. Σε αυτήν την περίπτωση δεν θα χρειαστούμε παγούρι.

Μωρομάντηλα.

Μπορούμε να προμηθευτούμε μικρή συσκευασία ώστε να μην βαραίνουν την τσάντα του παιδιού. Εναλλακτικά μπορούμε να πηγαίνουμε στον σταθμό ένα μεγάλο πακετάκι στην αρχή κάθε μήνα.  Έτσι δε θα τα κουβαλάει το παιδί στην τσάντα του. Προσέχουμε το πακέτο με τα μωρομάντηλα να κλείνει με καπάκι ώστε να μην στεγνώνουν.

Πάνες (εφόσον φοράει ακόμα) ή δεύτερο εσώρουχο.

Εναλλακτικά μπορούμε στην αρχή κάθε μήνα να πηγαίνουμε στον παιδικό σταθμό ένα πακέτο πάνες. Έτσι δε θα τις κουβαλάει το παιδί στην τσάντα του.

Μία αλλαξιά ρούχα (μπλουζάκι, παντελόνι, καλτσούλες).

Φροντίζουμε τα ρούχα που φοράει στον παιδικό να είναι άνετα και κατάλληλα για την εποχή. Το χειμώνα μπορούμε να βάζουμε και ένα ζακετάκι στην τσάντα. Τα ρούχα ας είναι πρόχειρα κυρίως για να μπορεί να λερωθεί με την ησυχία του!

Πιπίλα και κάποιο νάνι.

Σε περίπτωση που θα κοιμάται στο σταθμό του βάζουμε και το νάνι του (εφόσον χρησιμοποιεί και στο σπίτι).

Tips

Χρησιμοποιούμε σακουλάκια που κλείνουν αεροστεγώς για την αλλαξιά και το εσώρουχο. Έτσι δε θα βραχούν σε περίπτωση που υπάρξει κάποια διαρροή από το παγούρι του. Επίσης με αυτόν τον τρόπο θα διατηρηθούν καθαρά.

Η τσάντα θα πρέπει να είναι όσο πιο ελαφριά γίνεται ώστε να μπορεί και μόνο του να την κουβαλάει.

Βρείτε τα πιο ωραία σχέδια σε τσάντες για τον παιδικό σταθμό στο Lionkids.gr! Τσάντες με ήρωες, φωτάκια, confetti και άλλες πολλές ιδιαίτερες λεπτομέρειες που θα ξετρελάνουν και τον πιο απαιτητικό μικρό μας φίλο!

Ironman Kids Backpack 3D with Lights_1

Join the conversation

Σύνδεση
Password Recovery

Χάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό μέσω email.

TOP

ΚΑΛΑΘΙ 0