ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ   –   ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΥΠΡΟ   –   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ +30 698 975 2763

MOM LIFE

Τα ιδανικά παπούτσια για το σχολείο

back to school

Πλησιάζει η πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς για τα μικρά μας και οι πρώτες αγορές έχουν ήδη ξεκινήσει! Σχολική τσάντα και γραφική ύλη τσεκ, καθημερινά σετάκια τσεκ, παπούτσια;; Τι παπούτσια θα φορέσει το παιδάκι μας στο σχολείο; Διάβασε το άρθρο για να δεις ποια είναι τα ιδανικά παπούτσια για το παιδάκι σου και γιατί!

Στο σχολείο τα παιδιά μας εκτός από αρκετές ώρες μάθημα, βγαίνουν τακτικά στην αυλή για ΠΑΙΧΝΙΔΙ! Επομένως δύο βασικά χαρακτηριστικά πρέπει να έχουν τα παπούτσια που θα επιλέξουμε να τους πάρουμε για το σχολείο. Ποιά είναι αυτά;

1. Να είναι κλειστά

Τα παιδιά κατά τη διάρκεια του διαλείμματος παίζουν, τρέχουν και πολλές φορές μπορεί να έχουν και κάποιο χτύπημα στα ποδαράκια τους. Για τους λόγους αυτούς είναι απαραίτητο τα παπούτσια που φοράνε να είναι κλειστά! Τα κλειστά παπούτσια θα προστατεύσουν τα ευαίσθητα δάχτυλα αλλά και νύχια στα ποδαράκια τους, τα οποία αν τραυματιστούν μπορεί να πάθουν σημαντική και ανεπανόρθωτη βλάβη.
 
2. Να είναι άνετα
 
Όπως είπαμε πιο πάνω, τα παιδιά παραμένουν στο σχολείο αρκετές ώρες, επομένως τα παπούτσια τους πρέπει να είναι άνετα και να μην τους προκαλούν καμία δυσφορία! Επιπλέον, θα πρέπει να είναι άνετα ώστε να χαρούν το παιχνίδι στο διάλειμμα!
 
Σε κλειστά παπούτσια υπάρχουν, όμως, πολλές επιλογές. Ποιά είναι τα καταλληλότερα για το σχολείο; Sneakers, μπαλαρίνες, αθλητικά, μποτάκια, υφασμάτινα;
 
Τα ΑΘΛΗΤΙΚΑ, με κλειστά μάτια, είναι τα ιδανικότερα παπούτσια για τα παιδάκια μας που πάνε σχολείο! Ακόμα όμως και στα αθλητικά θα βρούμε μεγάλη ποικιλλία σχεδίων!
 
Καλό είναι να προτιμήσουμε ευκολοφόρετα αθλητικά, για να μπορεί να τα βάζει μόνο του το παιδί από μικρή ηλικία. Σε αυτό βοηθάει πολύ το κούμπωμα τύπου velcro! Τα αθλητικά που κουμπώνουν με velcro έχουν κι άλλο πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων! Αυτό είναι ότι εφαρμόζουν καλύτερα και γρηγορότερα στο πόδι!
 
Συνοψίζοντας, η πρότασή μας για το σχολείο είναι να πάρετε αθλητικά για τις καθημερινές (σε γιορτούλες εννοείται θα χρειαστείτε και ένα δεύτερο παπουτσάκι, sneaker, υφασμάτινο ή κάτι άλλο)!
 
Βέβαια από όλα τα σχέδια σε αθλητικά προτείνουμε συγκεκριμένα αυτά που θα κάνουν χαρούμενα τα παιδάκια μας, αυτά που θα ξυπνάνε με χαρά κάθε πρωί για να τα φορέσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται και αυτά που θα τρέχουν γρήγορα στο σχολείο για να τα δείξουν στους συμμαθητές τους!
 
Αθλητικά παπούτσια με ΦΩΤΑΚΙΑ είναι η πρότασή μας, και αν έχουν και αγαπημένους ήρωες (Δεινόσαυρους, Spiderman, Minnie, Elsa Frozen) ακόμα καλύτερα!
 
Στο lionkids.gr σας έχουμε συγκεντρώσει τους πιο αγαπημένους τους ήρωες, τα πιο παιχνιδιάρικα σχέδια (όλα με ΦΩΤΑΚΙΑ) αυτά ακριβώς που θα κάνουν τα παιδάκια μας πολύ πολύ χαρούμενα!

 

Join the conversation

TOP

ΚΑΛΑΘΙ 0