ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΥΠΡΟ

LIONKIDS PLAYROOM

Ψώνια με παιδιά: Εφιάλτης; ΟΧΙ ΠΙΑ!

Στο lionkids.gr κάνουμε τα ψώνια σας με τα παιδιά ΠΑΙΧΝΙΔΙ...κυριολεκτικά!!

Στον νέο πρόσφατα ανανεωμένο χώρο μας, έχει διαμορφωθεί ένα μεγάλο playroom όπου τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν με ασφάλεια αφού θα βρουν εδώ ένα τεράστιο τραμπολίνο, κούνιες (παιδική και βρεφική), τραμπάλα, τσουλήθρα, μπασκετάκι, ποδήλατο και πολλά ακόμα παιχνίδια!

Εκτός όμως από αυτά τα παραδοσιακά παιχνίδια, στο playroom του lionkids.gr βρίσκεται πλέον και η γωνιά Montessori με τραπεζάκι ζωγραφικής, ξύλινα παιχνίδια δραστηριοτήτων και βιβλία για όλες τις ηλικίες!

Κλείστε τώρα ραντεβού στο lionkids.gr, και ελάτε μαζί με τα παιδιά σας (ή με τα ανήψια σας, ή με τα εγγόνια σας, ή με τα βαφτιστήρια σας)! Όση ώρα τα παιδιά θα παίζουν ανέμελα, εσείς θα κάνετε τα ψώνια σας με ηρεμία και έχοντας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ εξυπηρέτηση!

Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας βοηθήσουμε να βρείτε το πιο τέλειο και εντυπωσιακό δώρο για τα παιδιά σας!

Βρισκόμαστε Ασπροποτάμου 27, Άγιος Δημήτριος 17342 Αττική

Κλείστε το ραντεβού σας ONLINE

    Σύνδεση
    Password Recovery

    Χάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό μέσω email.

    TOP

    ΚΑΛΑΘΙ 0