ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ   –   ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΥΠΡΟ   –   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ +30 698 975 2763

MYSTERY BOX

SKU: FREEGIFT

25,00 

In stock

Ένα παιδικό Mystery Box γεμάτο εκπλήξεις για τα παιδιά!

Στο lionkids.gr σου κάνουμε ΔΩΡΟ ένα Mystery Box με κάθε παραγγελία άνω των 100€! Εάν η παραγγελία σου υπερβαίνει τα 100€, γράψε μας στα σχόλια εάν επιθυμείς να συμπεριλάβουμε κάρτα ευχών με κάποιο δικό σου μήνυμα ή να αναγράψουμε το όνομα του παιδιού έξω από το κουτί!

Το Mystery Box περιλαμβάνει πολλά δωράκια έκπληξη για το παιδί! Ενδεικτικά αναφέρουμε δώρα που μπορεί να περιλαμβάνονται σε κάποιο Mystery Box: πασχαλινά αξεσουάρ, αυτοκόλλητα, μπλοκ ζωγραφικής, χειροτεχνίες, μπαλόνια και πολλά ακόμα! Τα δώρα διαφέρουν από κουτί σε κουτί.

Για να δείτε το δικό σας Mystery Box ακολουθείστε μας στον λογαριασμό μας στο Tik Tok @lionkids.gr και δείτε το βιντεάκι με την παραγγελία σας!

Όλα τα Mystery Box έχουν την ίδια αξία δώρων και πάνω από όλα ετοιμάζονται με την ίδια αγάπη για τα παιδιά!

Όροι

  • Το Mystery Box δεν διατίθεται προς πώληση.
  • Το Mystery Box δεν αφορά παραγγελίες που γίνονται από συνεργαζόμενες πλατφόρμες (πχ Skroutz).
  • Σε περίπτωση που η παραγγελία σας περιλαμβάνει προϊόντα προσφορών ή εκπτωτικά, η αξία τους δεν προσμετράται στη συνολική αξία της παραγγελίας σας, για τους σκοπούς της συγκεκριμένης προωθητικής ενέργειας.
  • Το Mystery Box αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση επιστροφής ενός ή περισσότερων προϊόντων (εκτός των προιόντων πρασφορών και των εκπτωτικών) της παραγγελίας θα πρέπει να επιστραφεί και το Mystery Box στην αρχική του κατάσταση, προκειμένου να γίνει αποδεκτή η επιστροφή.
TOP
ΚΑΛΑΘΙ 0
Προστέθηκε στα αγαπημένα σου Δες τα αγαπημένα σου