ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ   –   ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΥΠΡΟ   –   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ +30 698 975 2763

Τρόποι πληρωμής – αποστολής

Τρόποι Πληρωμής

1. Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

Έχετε τη δυνατότητα να αποπληρώσετε την παραγγελία σας μέσω του eshop μας, με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας ηλεκτρονικών συναλλαγών “e-Simplify” της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος. Η πλατφόρμα εφαρμόζει αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας (EMV 3DS, SCA-Strong Customer Authentication) τα οποία εξασφαλίζουν την ασφάλεια των συναλλαγών.

Κατά την επιλογή αυτής της μεθόδου πληρωμής, είναι σημαντικό να έχετε καταχωρήσει ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μία έγκυρη διεύθυνση email στα στοιχεία που καταχωρείτε στο Ταμείο. Η χρέωση της κάρτας σας πραγματοποιείται με την επιτυχή ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζά σας, διατηρούμε το δικαίωμα να προχωρήσουμε σε ακύρωση της παραγγελίας σας. 

2. Με IRIS.

Μπορείτε να αποπληρώσετε την παραγγελία σας εύκολα, άμεσα και ανέξοδα μέσω του e-banking σας με τη χρήση της υπηρεσίας IRIS, αρκεί να έχετε ενεργοποιήσει την συγκεκριμένη υπηρεσία στο mobile banking σας.

Στο Ταμείο επιλέγετε μέθοδο πληρωμής “Τραπεζική Μεταφορά / Κατάθεση ή IRIS”.

Για να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας χρησιμοποιήστε το κινητό μας +30 698 975 2763. Η παραγγελία σας θα εκτελεστεί άμεσα, μόλις λάβουμε ειδοποίηση από την συνεργαζόμενη Τράπεζα για την ολοκλήρωση της πληρωμής σας.

3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Μπορείτε να αποπληρώσετε την παραγγελία σας με κατάθεση του συνολικού ποσού της παραγγελίας σας εντός 2 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή ολοκλήρωσης της παραγγελίας, στον παρακάτω αριθμό λογαριασμού τραπέζης (Όνομα δικαιούχου: ΧΡ****** ΖΩ***):

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΙΒΑΝ: GR8301106980000069800434438

Στην κατάθεσή σας θα πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμό σας και ως αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας σας, ώστε να εντοπίσουμε εύκολα την πληρωμή σας και να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας.  

Μετά την πραγματοποίηση της κατάθεσης θα πρέπει να αποστείλετε το καταθετήριο στο info@lionkids.gr ή να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο +30 698 975 2763 και η παραγγελία σας θα εκτελεστεί άμεσα, κατόπιν επικύρωσης της κατάθεσης των χρημάτων στον λογαριασμό μας.

Για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις ή καθυστερήσεις στην ενημέρωση της πληρωμής της παραγγελίας σας στον λογαριασμό μας, προτιμήστε να καταθέσετε το χρηματικό ποσό απευθείας από τη συνεργαζόμενη τράπεζα (ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ). Σε περίπτωση κατάθεσης από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα, Ελληνική ή ξένη, τα εκάστοτε έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο εσάς.

4. Με αντικαταβολή τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα (Η υπηρεσία της αντικαταβολής υποστηρίζεται μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδος).

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή της, θα επιβαρύνεστε το κόστος της αντικαταβολής 2,50 ευρώ.

H εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα, σε εξαιρετικές περιπτώσεις και κατά την απόλυτη κρίση της, κατόπιν επικοινωνίας μαζί σας, αντί αντικαταβολής να ζητήσει την αποπληρωμή μέρους ή του συνολικού ποσού της παραγγελίας με έναν από τους υπόλοιπους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής.

5. Πληρωμή με μετρητά κατά την παραλαβή από το κατάστημα.

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας, που βρίσκεται επί της οδού Ασπροποτάμου 27, Άγιος Δημήτριος ΤΚ 17342 Αττικής, και να πληρώστε με μετρητά την παραγγελία σας. Η παραλαβή της παραγγελίας σας γίνεται κατόπιν επικοινωνίας στο κινητό +30 6989752763 ή στο email info@lionkids.gr

Τρόποι Αποστολής

Αυτή τη στιγμή εξυπηρετούμε κυρίως αποστολές σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο. Για αποστολές σε εξωτερικό παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε πρώτα στο info@lionkids.gr (For overseas orders please contact at info@lionkids.gr).

1. Παραλαβή από το κατάστημα.

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Ασπροποτάμου 27, Άγιος Δημήτριος ΤΚ 17342 Αττικής. Η παραλαβή της παραγγελίας σας γίνεται κατόπιν επικοινωνίας στο κινητό +30 6989752763 ή στο email info@lionkids.gr

2. Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας.

Μπορούμε να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας στη διεύθυνση που θα δηλώσετε εντός Ελλάδος, με την εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) Speedex με την οποία συνεργαζόμαστε, χωρίς καμία δική σας οικονομική επιβάρυνση.

Η παράδοση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται την επόμενη εργάσιμη ημέρα μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) Speedex. Για τη Νησιωτική Ελλάδα η παράδοση γίνεται σε 1-3 εργάσιμες μέρες, ενώ για τις απομακρυσμένες/δυσπρόσιτες περιοχές της Περιφέρειας γίνεται σε 1-2 ημέρες επιπλέον. Σε περίπτωση τυχόν καθυστέρησης παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε με σχετικό email στο info@lionkids.gr 

Για απομακρυσμένες/δυσπρόσιτες περιοχές της Περιφέρειας η παράδοση και η παραλαβή της παραγγελίας σας θα γίνεται στο κοντινότερο κατάστημα Speedex. Απομακρυσμένες ορίζονται οι περιοχές της Ελλάδας που βρίσκονται εκτός ορίων πόλεως και σε ακτίνα έως 40 χλμ. από το κέντρο της πόλης. Δυσπρόσιτες χαρακτηρίζονται οι περιοχές που βρίσκονται εκτός ορίων πόλης και σε ακτίνα άνω των 40 χλμ.

Σε κάθε περίπτωση και κατόπιν συνεννόησης μαζί σας, τηρούμε το δικαίωμα να αποστείλλουμε την παραγγελία σας με άλλη μεταφορική εταιρεία, με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Με την αναχώρηση της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας, θα λάβετε απευθείας email με τον αριθμό αποστολής (tracking number), με τον οποίο θα μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της στην ιστοσελίδα της μεταφορικής εταιρείας.

Ανωτέρα βία: Για τυχόν καθυστερήσεις στην εκτέλεση και παράδοση της παραγγελίας σας που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα δική μας ή οφείλονται σε ανωτέρα βία (πχ. απεργίες, εορταστικές περιόδους, φυσικές καταστροφές, πανδημίες, κλπ) ζητάμε την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε πως θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν πιο άμεση εξυπηρέτησή σας.

3. Αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) σε Κύπρο.

Μπορούμε να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας στη διεύθυνση που θα δηλώσετε, με την εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) Speedex με την οποία συνεργαζόμαστε. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ:

  • παράδοσης Economy με χρέωση 9€ (για πακέτα έως 2kg) και χρόνο παράδοσης εντός 10 εργάσιμων ημερών
  • παράδοσης Express με χρέωση 15€ (για πακέτα έως 2kg) και χρόνο παράδοσης 1-3 εργάσιμες ημέρες

Σε κάθε περίπτωση και κατόπιν συνεννόησης μαζί σας, τηρούμε το δικαίωμα να αποστείλλουμε την παραγγελία σας με άλλη μεταφορική εταιρεία, με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας. Σε κάθε περίπτωση το κόστος της μεταφοράς επιβαρύνει αποκλειστικά και μόνο εσάς.

Ανωτέρα βία: Για τυχόν καθυστερήσεις στην εκτέλεση και παράδοση της παραγγελίας σας που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα δική μας ή οφείλονται σε ανωτέρα βία (πχ. απεργίες, εορταστικές περιόδους, φυσικές καταστροφές, πανδημίες, κλπ) ζητάμε την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε πως θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν πιο άμεση εξυπηρέτησή σας.

TOP

ΚΑΛΑΘΙ 0