ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τρόποι πληρωμής – αποστολής

Τρόποι Πληρωμής

  1. Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

Έχετε τη δυνατότητα να αποπληρώσετε την παραγγελία σας μέσω του eshop μας, με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, με ασφάλεια συναλλαγών που εξασφαλίζεται από την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος. Με αυτή τη μέθοδο πληρωμής δεν επιβαρύνεστε με τραπεζικά έξοδα.

  1. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Μπορείτε να αποπληρώσετε την παραγγελία σας με κατάθεση του συνολικού ποσού εντός 48 ωρών από τη στιγμή ολοκλήρωσης της παραγγελίας, στον παρακάτω αριθμό λογαριασμού τραπέζης (Όνομα δικαιούχου: ΧΡ****** ΖΩ***):

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΙΒΑΝ: GR8301106980000069800434438

Στην κατάθεσή σας θα πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμό σας, και ως αιτιολογία, τον αριθμό παραγγελίας σας. Το ονοματεπώνυμο που θα αναφέρετε στο καταθετήριο της τράπεζας, θα πρέπει να είναι το ίδιο με το ονοματεπώνυμο που έχετε δηλώσει κατά την παραγγελία.

Μετά την πραγματοποίηση της κατάθεσης θα πρέπει να αποστείλετε το καταθετήριο στο info@lionkids.gr και η παραγγελία σας θα εκτελεστεί κατόπιν επικύρωσης της κατάθεσης των χρημάτων στο σύστημά μας.

Για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις ή καθυστερήσεις στην ενημέρωση της πληρωμής της παραγγελίας σας στο σύστημά μας, προτιμήστε να καταθέσετε το χρηματικό ποσό απευθείας από τη συνεργαζόμενη τράπεζα (ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ). Σε περίπτωση κατάθεσης από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα, τα έξοδα της εκάστοτε συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο εσάς.

  1. Με αντικαταβολή τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας κατά την παράδοσή της, θα επιβαρύνεστε το κόστος της αντικαταβολής 2,50 ευρώ.

H εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα, σε εξαιρετικές περιπτώσεις και κατά την απόλυτη κρίση της, κατόπιν επικοινωνίας μαζί σας, αντί αντικαταβολής να ζητήσει την πραγματοποίηση κατάθεσης στον ανωτέρω τραπεζικό λογαριασμό του συνολικού ποσού της παραγγελίας.

  1. Πληρωμή με μετρητά κατά την παραλαβή από το κατάστημα.

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας, που βρίσκεται επί της οδού Ασπροποτάμου 27, Άγιος Δημήτριος ΤΚ 17342 Αττικής, και να πληρώστε με μετρητά την παραγγελία σας. Η παραλαβή της παραγγελίας σας γίνεται κατόπιν επικοινωνίας στο κινητό +30 6989752763 ή στο email info@lionkids.gr

Τρόποι Αποστολής

Αυτή τη στιγμή εξυπηρετούμε κυρίως αποστολές σε ολόκληρη την Ελλάδα. Για αποστολές σε εξωτερικό παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε πρώτα στο info@lionkids.gr (For overseas orders please contact at info@lionkids.gr).

  1. Παραλαβή από το κατάστημα.

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Ασπροποτάμου 27, Άγιος Δημήτριος ΤΚ 17342 Αττικής. Η παραλαβή της παραγγελίας σας γίνεται κατόπιν επικοινωνίας στο κινητό +30 6989752763 ή στο email info@lionkids.gr

  1. Δωρεάν αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας.

Μπορούμε να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας στη διεύθυνση που θα δηλώσετε, με την εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) Speedex με την οποία συνεργαζόμαστε, χωρίς καμία δική σας οικονομική επιβάρυνση.

Η παράδοση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται την επόμενη εργάσιμη ημέρα μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) Speedex. Για τη Νησιωτική Ελλάδα η παράδοση γίνεται σε 1-3 εργάσιμες μέρες, ενώ για τις απομακρυσμένες/δυσπρόσιτες περιοχές της Περιφέρειας γίνεται σε 1-2 ημέρες επιπλέον. Σε περίπτωση τυχόν καθυστέρησης παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε με σχετικό email στο info@lionkids.gr 

Για απομακρυσμένες/δυσπρόσιτες περιοχές της Περιφέρειας η παράδοση και η παραλαβή της παραγγελίας σας θα γίνεται στο κοντινότερο κατάστημα Speedex. Απομακρυσμένες ορίζονται οι περιοχές της Ελλάδας που βρίσκονται εκτός ορίων πόλεως και σε ακτίνα έως 40 χλμ. από το κέντρο της πόλης. Δυσπρόσιτες χαρακτηρίζονται οι περιοχές που βρίσκονται εκτός ορίων πόλης και σε ακτίνα άνω των 40 χλμ.

Με την αναχώρηση της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας, θα λάβετε απευθείας email με τον αριθμό αποστολής (tracking number), με τον οποίο θα μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της.

Ανωτέρα βία: Για τυχόν καθυστερήσεις στην εκτέλεση και παράδοση της παραγγελίας σας που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα δική μας ή οφείλονται σε ανωτέρα βία (πχ. απεργίες, εορταστικές περιόδους, φυσικές καταστροφές, πανδημίες, κλπ) ζητάμε την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε πως θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν πιο άμεση εξυπηρέτησή σας.

Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

TOP
Arrow

ΚΑΛΑΘΙ 0