ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ   –   ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΥΠΡΟ   –   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ +30 698 975 2763

Τρόποι πληρωμής – αποστολής

Τρόποι Πληρωμής

1. Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

Έχετε τη δυνατότητα να αποπληρώσετε την παραγγελία σας μέσω του eshop μας, με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας ηλεκτρονικών συναλλαγών “e-Simplify” της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος. Η πλατφόρμα εφαρμόζει αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας (EMV 3DS, SCA-Strong Customer Authentication) τα οποία εξασφαλίζουν την ασφάλεια των συναλλαγών.

Κατά την επιλογή αυτής της μεθόδου πληρωμής, είναι σημαντικό να έχετε καταχωρήσει ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μία έγκυρη διεύθυνση email στα στοιχεία που καταχωρείτε στο Ταμείο. Η χρέωση της κάρτας σας πραγματοποιείται με την επιτυχή ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζά σας, διατηρούμε το δικαίωμα να προχωρήσουμε σε ακύρωση της παραγγελίας σας. 

2. Με IRIS.

Μπορείτε να αποπληρώσετε την παραγγελία σας εύκολα, άμεσα και ανέξοδα μέσω του e-banking σας με τη χρήση της υπηρεσίας IRIS, αρκεί να έχετε ενεργοποιήσει την συγκεκριμένη υπηρεσία στο mobile banking σας.

Στο Ταμείο επιλέγετε μέθοδο πληρωμής “Τραπεζική Κατάθεση / IRIS”.

Για να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας χρησιμοποιήστε το κινητό μας +30 698 975 2763. Σαν αιτιολογία αναφέρετε το όνομα στο οποίο έχετε πραγματοποιήσει την παραγγελία ή τον αριθμό της παραγγελίας.

Η παραγγελία σας θα εκτελεστεί άμεσα, μόλις λάβουμε ειδοποίηση από την συνεργαζόμενη Τράπεζα για την ολοκλήρωση της πληρωμής σας.

3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Μπορείτε να αποπληρώσετε την παραγγελία σας με κατάθεση στον επαγγελματικό λογαριασμό που τηρούμε στην Τράπεζα.

Στο Ταμείο επιλέγετε μέθοδο πληρωμής “Τραπεζική Κατάθεση / IRIS”.

Προχωράτε σε κατάθεση του συνολικού ποσού της παραγγελίας σας, εντός 2 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή ολοκλήρωσης της παραγγελίας, στον παρακάτω λογαριασμό τραπέζης:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Όνομα δικαιούχου: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΖΩΤΟΥ

ΙΒΑΝ: GR8301106980000069800434438

Στην κατάθεσή σας θα πρέπει να αναφέρετε ως αιτιολογία το όνομα στο οποίο έχετε πραγματοποιήσει την παραγγελία ή τον αριθμό της παραγγελίας.

Σε περίπτωση κατάθεσης από άλλη τράπεζα, για τα τυχόν τραπεζικά έξοδα που προκύπτουν για τη συναλλαγή επιλέγετε επιβάρυνση εντολέα.

Η παραγγελία σας θα εκτελεστεί άμεσα, κατόπιν επικύρωσης της κατάθεσης των χρημάτων στον λογαριασμό μας.

Σε περίπτωση που  δεν επικυρωθεί η κατάθεση των χρημάτων στον λογαριασμό μας, διατηρούμε το δικαίωμα να προχωρήσουμε σε ακύρωση της παραγγελίας σας. 

4. Με αντικαταβολή τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα (Η υπηρεσία της αντικαταβολής υποστηρίζεται μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδος).

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή της, θα επιβαρύνεστε το κόστος της αντικαταβολής 2,50 ευρώ.

H εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα, σε εξαιρετικές περιπτώσεις και κατά την απόλυτη κρίση της, κατόπιν επικοινωνίας μαζί σας, αντί αντικαταβολής να ζητήσει την αποπληρωμή μέρους ή του συνολικού ποσού της παραγγελίας με έναν από τους υπόλοιπους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής.

5. Πληρωμή με μετρητά κατά την παραλαβή από το κατάστημα.

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας, που βρίσκεται επί της οδού Ασπροποτάμου 27, Άγιος Δημήτριος ΤΚ 17342 Αττικής, και να πληρώστε με μετρητά την παραγγελία σας. Η παραλαβή της παραγγελίας σας γίνεται κατόπιν επικοινωνίας στο κινητό +30 6989752763.

Τρόποι Αποστολής

Αυτή τη στιγμή εξυπηρετούμε κυρίως αποστολές σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο. Για αποστολές σε εξωτερικό παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε πρώτα στο info@lionkids.gr (For overseas orders please contact at info@lionkids.gr).

1. Παραλαβή από το κατάστημα.

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Ασπροποτάμου 27, Άγιος Δημήτριος ΤΚ 17342 Αττικής. Η παραλαβή της παραγγελίας σας γίνεται κατόπιν επικοινωνίας στο κινητό +30 6989752763.

2. Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας.

Μπορούμε να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας στη διεύθυνση που θα δηλώσετε εντός Ελλάδος, με την εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) Γενική Ταχυδρομική με την οποία συνεργαζόμαστε, χωρίς καμία δική σας οικονομική επιβάρυνση.

Η παράδοση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται την επόμενη εργάσιμη ημέρα μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) Γενική Ταχυδρομική. Για τη Νησιωτική Ελλάδα η παράδοση γίνεται σε 1-3 εργάσιμες μέρες, ενώ για τις απομακρυσμένες/δυσπρόσιτες περιοχές της Περιφέρειας γίνεται σε 1-2 ημέρες επιπλέον. Σε περίπτωση τυχόν καθυστέρησης παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε στο κινητό +30 698 975 2763 .

Σε κάθε περίπτωση και κατόπιν συνεννόησης μαζί σας, τηρούμε το δικαίωμα να αποστείλλουμε την παραγγελία σας με άλλη μεταφορική εταιρεία, με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Με την αναχώρηση της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας, θα λάβετε απευθείας email με τον αριθμό αποστολής (tracking number), με τον οποίο θα μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της στην ιστοσελίδα της μεταφορικής εταιρείας.

Ανωτέρα βία: Για τυχόν καθυστερήσεις στην εκτέλεση και παράδοση της παραγγελίας σας που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα δική μας ή οφείλονται σε ανωτέρα βία (πχ. απεργίες, εορταστικές περιόδους, φυσικές καταστροφές, πανδημίες, κλπ) ζητάμε την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε πως θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν πιο άμεση εξυπηρέτησή σας.

3. Αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) σε Κύπρο.

Μπορούμε να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας στη διεύθυνση που θα δηλώσετε, με την εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) Γενική Ταχυδρομική με την οποία συνεργαζόμαστε, με χρέωση 14€ (για πακέτα έως 2kg) και χρόνο παράδοσης εντός 10 εργάσιμων ημερών.

Σε κάθε περίπτωση και κατόπιν συνεννόησης μαζί σας, τηρούμε το δικαίωμα να αποστείλλουμε την παραγγελία σας με άλλη μεταφορική εταιρεία, με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας. Σε κάθε περίπτωση το κόστος της μεταφοράς επιβαρύνει αποκλειστικά και μόνο εσάς.

Ανωτέρα βία: Για τυχόν καθυστερήσεις στην εκτέλεση και παράδοση της παραγγελίας σας που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα δική μας ή οφείλονται σε ανωτέρα βία (πχ. απεργίες, εορταστικές περιόδους, φυσικές καταστροφές, πανδημίες, κλπ) ζητάμε την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε πως θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν πιο άμεση εξυπηρέτησή σας.

TOP
ΚΑΛΑΘΙ 0