ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ   –   ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΥΠΡΟ   –   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ +30 698 975 2763

MOM LIFE
Posted in

Τα ιδανικά παιδικά παπούτσια για το σχολείο

back to school
Posted in

Τα ιδανικά παιδικά παπούτσια για το σχολείο.

Ξεκινάει το σχολείο και ακόμα δεν έχετε επιλέξει παιδικά παπούτσια! Συμβουλές για να επιλέξετε τα πιο ιδανικά παπούτσια στο παιδί σας για τη νέα σχολική χρονιά!

Πλησιάζει η πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς για τα μικρά μας και οι πρώτες αγορές έχουν ήδη ξεκινήσει! Σχολική τσάντα και γραφική ύλη τσεκ, καθημερινά σετάκια τσεκ, παιδικά παπούτσια;; Τι παπούτσια θα φορέσει το παιδί μας στο σχολείο;

Στο σχολείο τα παιδιά μας εκτός από αρκετές ώρες μάθημα, βγαίνουν τακτικά στην αυλή για ΠΑΙΧΝΙΔΙ! Επομένως δύο βασικά χαρακτηριστικά πρέπει να έχουν τα παιδικά παπούτσια που θα επιλέξουμε να τους πάρουμε για το σχολείο. Ποιά είναι αυτά;

  1. Να είναι κλειστά. Τα παιδιά κατά τη διάρκεια του διαλείμματος παίζουν, τρέχουν και πολλές φορές μπορεί να έχουν και κάποιο χτύπημα στα ποδαράκια τους. Για τους λόγους αυτούς είναι απαραίτητο τα παπούτσια που φοράνε να είναι κλειστά! Τα κλειστά παπούτσια θα προστατεύσουν τα ευαίσθητα δάχτυλα αλλά και νύχια στα ποδαράκια τους, τα οποία αν τραυματιστούν μπορεί να πάθουν σημαντική και ανεπανόρθωτη βλάβη.
  2. Να είναι άνετα. Όπως είπαμε πιο πάνω, τα παιδιά παραμένουν στο σχολείο αρκετές ώρες, επομένως τα παιδικά παπούτσια που θα επιλέξουμε πρέπει να είναι άνετα και να μην τους προκαλούν καμία δυσφορία! Επιπλέον, θα πρέπει να είναι άνετα ώστε να χαρούν το παιχνίδι στο διάλειμμα!
 
Από όλα τα είδη σε κλειστά παιδικά παπούτσια που υπάρχουν, όμως, ποιά είναι τα καταλληλότερα για το σχολείο; Sneakers, μπαλαρίνες, αθλητικά, μποτάκια, υφασμάτινα ή κάτι άλλο;
 
Τα ΑΘΛΗΤΙΚΑ, με κλειστά μάτια, είναι τα ιδανικότερα παιδικά παπούτσια για το σχολείο! 
 
Καλό είναι να προτιμήσουμε ευκολοφόρετα παιδικά αθλητικά, για να μπορεί να τα βάζει μόνο του το παιδί από μικρή ηλικία. Σε αυτό βοηθάει πολύ το κούμπωμα τύπου velcro! Τα αθλητικά που κουμπώνουν με velcro έχουν κι άλλο πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων! Αυτό είναι ότι εφαρμόζουν καλύτερα και γρηγορότερα στο πόδι!
 
Μην ξεχάσετε επίσης να διαλέξετε ένα σχέδιο που θα κάνει χαρούμενο το παιδί που θα τα φοράει! Να ξυπνάει με χαρά κάθε πρωί για να τα φορέσει όσο πιο γρήγορα γίνεται! Ιδανική επιλογή αποτελούν τα αθλητικά παιδικά παπούτσια με φωτάκια που ξετρελαίνουν όλα τα παιδιά! 
 
Στο lionkids.gr θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε αθλητικά παιδικά παπούτσια με φωτάκια! Παιδικά παπούτσια με Δεινόσαυρους και φωτάκια στη σόλα που αναβοσβήνουν σε κάθε τους βήμα! Παιδικά παπούτσια με glitter και ιδιαίτερα φωτάκια στη σόλα! Παιδικά παπούτσια με τους αγαπημένους τους ήρωες και φωτάκια για αγόρια και κορίτσια!

Join the conversation

TOP
ΚΑΛΑΘΙ 0