ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ   –   ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΥΠΡΟ   –   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ +30 698 975 2763

ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΟΔΑ

Τα ιδανικότερα ανοιξιάτικα παιδικά παπούτσια για τα αγόρια

Τα ιδανικότερα ανοιξιάτικα παιδικά παπούτσια για τα αγόρια

Η άνοιξη βρίσκεται στο peak της, η θερμοκρασία ανεβαίνει συνεχώς και οι μαμάδες αναρωτιούνται ποιά είναι τα ιδανικότερα παιδικά παπούτσια για τα αγόρια τους;

Μανούλες που έχετε αγόρια σίγουρα καταλαβαίνετε για ποιό λόγο τα παπούτσια τους μας απασχολούν τόσο! Η έντονη φυσική δραστηριότητα, τα αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο και οι συχνοί τραυματισμοί στα δάχτυλα των ποδιών είναι λίγοι από τους λόγους που μας κάνουν να προβληματιζόμαστε! Τα ανοιξιάτικα αθλητικά παπούτσια για τα αγόρια μας είναι σίγουρα μία από τις ιδανικότερες επιλογές!

Πώς επιλέγουμε ανοιξιάτικα παιδικά αθλητικά παπούτσια για τα αγόρια

Αλλά πως θα επιλέξουμε τα κατάλληλα ανοιξιάτικα παπούτσια για τα αγόρια μας; Κατά την επιλογή ανοιξιάτικων παιδικών αθλητικών παπουτσιών θα πρέπει να προσέξουμε τα εξής:

  1. Να είναι υφασμάτινα και να αναπνέουν. Η ανοιξιάτικη ζέστη κάνει τα πόδια να ιδρώνουν πιο γρήγορα απ’ ότι το χειμώνα. Τα παπούτσια που θα επιλέξουμε στο παιδί μας πρέπει να αναπνέουν και να είναι από δροσερό ύφασμα.
  2. Πρόσεξε να είναι ελαφριά για άνετο βάδισμα τις ζεστές μέρες.
  3. Να είναι ευκολοφόρετα. Από τη μία η ζέστη και από την άλλη παπούτσια που μπαίνουν δύσκολα, το παιδί σίγουρα θα δυσανασχετήσει και δεν θα θέλει να τα φορέσει!
  4. Σίγουρα τα ανοιξιάτικα παπούτσια πρέπει να είναι άνετα, θα πρέπει να έχουν 1-1,5cm περιθώριο σε σχέση με το πόδι του παιδιού.
  5. Να έχουν πιο σκληρή μύτη για να προστατεύονται τα δάχτυλα του ποδιού από τραυματισμούς και χτυπήματα.

Οι καλύτερες προτάσεις σε ανοιξιάτικα παιδικά αθλητικά παπούτσια για τα αγόρια

Πού μπορείς να βρεις τις καλύτερες προτάσεις σε ανοιξιάτικα παιδικά αθλητικά παπούτσια για αγόρια; Προτάσεις που να εκπληρώνουν όλα τα παραπάνω και να αρέσουν πολύ και στο παιδί σου; Μα φυσικά στο lionkids.gr!

Εδώ θα βρεις τη μεγαλύτερη ποικιλία σε αθλητικά παπούτσια με Δεινόσαυρους και φωτάκια που θα λατρέψει ο γιος σου!

Αν πάλι τρελένεται για οχήματα τότε θα βρεις πολύ ωραία ανοιξιάτικα σχέδια σε παιδικά αθλητικά παπούτσια με οχήματα!

Μήπως έχει κάποιον αγαπημένο ήρωα; Τότε ρίξε μια ματιά στα αθλητικά παπούτσια με Spiderman, Super Mario αλλά και Pokemon που μόλις έφτασαν!

Όποιο σχέδιο και να διαλέξουμε για το παιδί μας σίγουρα δεν θα πρέπει να ξεχνάει να φοράει πάντα βαμβακερές κάλτσες, ακόμα και το καλοκαίρι, με τα κλειστά παπούτσια του!

Join the conversation

TOP
ΚΑΛΑΘΙ 0