ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ   –   ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΥΠΡΟ   –   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ +30 698 975 2763

ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Νονέ και Νονά: 2+1 ιδανικά δώρα Πάσχα για τη βαφτιστήρα σου

LELLI-KELLY-dora-pasha-gia-ti-vaftistira

Αν είσαι νονός ή νονά και έχεις βαφτιστήρα τότε αυτές τις προτάσεις Lelli Kelly για δώρο Πάσχα δεν πρέπει να τις χάσεις με τίποτα!

Ποιο είναι το πιο παραδοσιακό δώρο Πάσχα νονού ή νονάς για το βαφτιστήρι του; Μα φυσικά ένα ζευγάρι παπούτσια! Το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις φέτος το Πάσχα στη βαφτιστήρα σου είναι ένα ζευγάρι χαριτωμένα παπούτσια Lelli Kelly! Οι προτάσεις της Lelli Kelly για φέτος το Πάσχα είναι πραγματικά μοναδικές!

Lelli Kelly Gioiello: Μοδάτα sneakers με βραχιολάκια

Τα Lelli Kelly Gioiello με τα βραχιολάκια έφτασαν και θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Λευκά sneakers με ιδιαίτερες χρωματιστές glitter λεπτομέρειες, στρασάκια και φυσικά τα αγαπημένα όλων των κοριτσιών βραχιολάκια που φοριούνται και στο χέρι!

Φαντάσου λοιπόν τη βαφτιστήρα σου να ανοίγει το όμορφο κουτάκι Lelli Kelly τη μέρα του Πάσχα και μέσα να βλέπει τα sneakers με το glitter, τα στρασάκια και φυσικά…τα βραχιολάκια!! Έξτρα δωράκι το σετ μακιγιάζ σε σχήμα κινητού που συνοδεύει τα νέα Lelli Kelly Gioiello!

Στο lionkids.gr θα βρείτε τα πιο όμορφα Lelli Kelly Gioiello ! Για πιο girly εμφανίσεις προτείνουμε το λευκό με φούξια glitter λεπτομέρειες, ροζ στρασάκια και βραχιολάκι με μαργαριτούλες! Για πιο boho στυλ προτείνουμε το λευκό με glitter λεπτομέρειες σε καλοκαιρινές αποχρώσεις, ασημί στρασάκια και ένα εξίσου καλοκαιρινό βραχιολάκι! Ενώ για τις μικρές μας fashionistas προτείνουμε το ροζ με φούξια glitter λεπτομέρειες, ασημί στρασάκια και ένα πολύ elegant βραχιολάκι με διάφανες λευκές και μωβ χάντρες!

Lelli Kelly Sharon: Ρομαντικά υφασμάτινα μποτάκια

Αυτά τα παπούτσια θα συνοδεύουν άψογα κάθε εμφάνιση της βαφτιστήρας σου τόσο την άνοιξη όσο και το καλοκαίρι! Τα Lelli Kelly Sharon Mid με το λευκό ιβουάρ χρώμα τους θα απογειώσουν το κάθε ανοιξιάτικο-καλοκαιρινό look της μικρής σου βαφτιστήρας! Έχουν ιδιαίτερες λεπτομέρειες καρδιές σε μπεζ χρυσό έτσι ώστε να αποτελούν τα ιδανικά παπούτσια εαν η μικρή σου βαφτιστήρα είναι καλεσμένη σε βάφτιση ή γάμο φέτος την άνοιξη ή το καλοκαίρι!

Προτείνουμε να δώσεις το δώρο στη βαφτιστήρα σου πριν το Πάσχα έτσι ώστε να μπορεί να τα φορέσει με το καλό φορεματάκι της το βράδυ της Ανάστασης!

Lelli Kelly Viola: Κοριτσίστικες μπαλαρίνες με τακούνι

Τι ονειρεύονται τα κορίτσια μας από μικρή ηλικία; Πότε θα έρθει η στιγμή που θα φορέσουν τα πρώτα τους τακούνια! Στην αρχή δοκιμάζουν της μαμάς, αλλά μετά ζητάνε τα δικά τους! Η Lelli Kelly φέτος επαναφέρει τα παπούτσια με τακούνια με τις απίθανες μπαλαρίνες Lelli Kelly Viola σε ροζ και χρυσό glitter! Το μόνο σου πρόβλημα θα είναι ποιο χρώμα να της διαλέξεις γιατί και τα δύο είναι υπέροχα!

Κάνε λοιπόν το όνειρο της βαφτιστήρας σου πραγματικότητα αυτό το Πάσχα, με τις νέες Lelli Kelly μπαλαρίνες με τακούνι και glitter! Αποκλείεται να μην σου πει ότι είσαι η καλύτερη νονά του κόσμου!

Νονέ και νονά, ότι κι αν διαλέξεις στη βαφτιστήρα σου, μην παραλείψεις την πασχαλινή λαμπάδα, ένα τσουρέκι και ένα σοκολατένιο αυγό! Καλή Ανάσταση με υγεία!

TOP
ΚΑΛΑΘΙ 0