ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ   –   ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΥΠΡΟ   –   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ +30 698 975 2763

ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Lelli Kelly Gioiello: 3 νέα παιδικά sneakers που θα ξετρελάνουν κάθε κορίτσι

paidika-papoytsia-lelli-kelly-gioiello-sneakers-me-vraxiolakia

Τα νέα παιδικά sneakers Lelli Kelly Gioiello για κορίτσια έφτασαν πιο ανανεωμένα από ποτέ και με νέα απίθανα βραχιολάκια! Τα κορίτσια θα δυσκολευτούν πολύ να διαλέξουν μόνο ένα από τα τρία νέα σχέδια! Το μόνο σίγουρο είναι πως με κάθε ζευγάρι Lelli Kelly Gioiello θα έχουν έξτρα δωράκι το πολυπόθητο σετ μακιγιάζ σε σχήμα κινητού!

Έφτασαν λίγο πριν το Πάσχα τα νέα Lelli Kelly Gioiello! Τα sneakers με τα βραχιολάκια για τα κορίτσια μας που μπορούν να φορεθούν στα παπούτσια αλλά και στα χέρια τους! Η νέα συλλογή Lelli Kelly για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2024 λανσάρει τρία νέα μοναδικά σχέδια Gioiello με εντελώς διαφορετικά βραχιολάκια το κάθε σχέδιο!

Lelli Kelly Gioiello LKAA3910RO

Ιδανικό για μικρές fashionistas, αφού ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα Gioiello με το υπέροχο ροζ περλέ χρώμα του συνδυασμένο με μωβ και φούξια glitter λεπτομέρειες. Η έξτρα λάμψη δεν λείπει με τα πλαινά εντυπωσιακά διαμαντάκια! Αυτό το σχέδιο αποτελεί τη νέα πρόταση από τη Lelli Kelly και σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από την παπουτσοθήκη μίας μικρής fashionista! Elegant βραχιολάκια με διάφανες λευκές και μωβ πέρλες συνοδεύουν το πίσω μέρος των παπουτσιών. Τα βραχιολάκια αφαιρούνται και μπορούν να φορεθούν στο χέρι του κοριτσιού σαν αξεσουάρ. Καινοτομία στη φετινή συλλογή Lelli Kelly Gioiello τα λαστιχάκια στα βραχιολάκια ώστε να εφαρμόζουν τέλεια στα χέρια των κοριτσιών! Για ακόμα μία φορά τα Lelli Kelly Gioiello θα συνοδεύονται από ένα σετ μακιγιάζ σε σχήμα κινητού σαν δώρο για τη μικρή πριγκίπισσα που θα φοράει τα απίθανα αυτά Lelli Kelly sneakers!

Lelli Kelly Gioiello LKAA3910MU

Αν ψάχνεις τα απόλυτα καλοκαιρινά παιδικά sneakers για τα κορίτσια, τότε αυτά είναι τα νέα Lelli Kelly Gioiello LKAA3910MU! Λευκά παιδικά sneakers με τέλειες γαλάζιες και λαχανί λεπτομέρειες glitter και εννοείται πλαινά διαμαντάκια για έξτρα λάμψη! Αυτό που κάνει όμως τα νέα Lelli Kelly Gioiello LKAA3910MU απόλυτα καλοκαιρινά είναι το αποσπώμενο βραχιολάκι που έχουν στο πίσω μέρος τους! Ένα boho βραχιολάκι που συνδυάζει τα καλοκαιρινά χρώματα λαχανί, μωβ και ροζ σε παστέλ τόνους! Αυτά τα παιδικά sneakers Lelli Kelly Gioiello θα ταιριάξουν απόλυτα με όλα τα καλοκαιρινά αέρινα outfits της μικρής σου! Αέρινα φορεματάκια, άνετες παντελόνες και σορτς αλλά και τζιν παντελόνια και βερμούδες σίγουρα θα ταιριάξουν με τα νέα Lelli Kelly Gioiello LKAA3910MU sneakers για κορίτσια! Εννοείται δεν θα μπορούσε να λείπει από εδώ το πολυπόθητο δώρο της Lelli Kelly, το σετ μακιγιάζ σε σχήμα κινητού, για τα κορίτσια που θα επιλέξουν αυτά τα Lelli Kelly Gioiello!

Lelli Kelly Gioiello LKAA3910BIFU

Τα πιο girly κοριτσίστικα παιδικά sneakers είναι σίγουρα τα νέα Lelli Kelly Gioiello LKAA3910BIFU με βραχιολάκι γεμάτο χαριτωμένα λουλουδάκια! Αυτό το σχέδιο Lelli Kelly Gioiello συνδυάζει το απόλυτο λευκό με το έντονο φούξια glitter και ιδιαίτερα πλαινά διαμαντάκια σε απαλό ροζ χρώμα. Στο πίσω μέρος τους τα sneakers διαθέτουν αποσπώμενα χαριτωμένα βραχιολάκια με λουλουδάκια διάφανα και ροζ. Περισσότερο ρομαντικά και girly, αυτά τα Lelli Kelly Gioiello σίγουρα θα ξετρελάνουν τη μικρή σας που λατρεύει να φοράει τη στολή της Ωραίας Κοιμωμένης σε έντονο φούξια χρώμα! Αφού ντυθεί μην ξεχάσετε να της βάλετε ρουζ και lip balm από το σετ μακιγιάζ σε σχήμα κινητού της Lelli Kelly, το οποίο θα έρθει σαν έξτρα δώρο με τα Lelli Kelly Gioiello LKAA3910BIFU!

Όποιο σχέδιο και να προτιμήσει το κοριτσάκι σου το μόνο σίγουρο είναι ότι θα λατρέψει τα νέα Lelli Kelly Gioiello με τα μοναδικά βραχιολάκια τους και το δώρο σετ μακιγιάζ σε σχήμα κινητού! Αν είσαι νονός ή νονά μην ξεχνάς ότι αποτελεί ένα από τα ωραιότερα δώρα Πάσχα για τη μικρή σου βαφτιστήρα.

Join the conversation

TOP
ΚΑΛΑΘΙ 0