ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ   –   ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΥΠΡΟ   –   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ +30 698 975 2763

ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Ιδέες για δωράκια αν είσαι καλεσμένος/η σε βάφτιση αυτήν την εποχή

blog10

Κάθε χρόνο μετά το Πάσχα ξεκινάει η περίοδος των βαπτίσεων. Όλοι συνήθως έχουμε ένα κάλεσμα για βάπτιση αυτήν την περίοδο. Αν θέλεις λοιπόν να κάνεις ένα δώρο που θα ξεχωρίσει από τα συνηθισμένα και θα είναι super χρήσιμο, σου έχουμε τη λύση! Ή μάλλον σου έχουμε πολλές λύσεις…

Η βασική μας πρόταση για δωράκι, ενόψει του καλοκαιριού που ολοένα και πλησιάζει, είναι το μαγιό! Αλλά για να το πας ένα βήμα παραπέρα και να ξεχωρίσεις μπορείς να φτιάξεις ένα ωραίο σετάκι μαζί με ίδιο καπελάκι και ανάλογα με το budget που διαθέτεις μπορείς να προσθέσεις γυαλιά ηλίου, παντοφλάκια θαλάσσης, μπουρνουζοπετσέτα θαλάσσης, παιχνιδάκια για την παραλία. Όποιο συνδυασμό και να επιλέξεις, σίγουρα θα είναι ένα απόλυτα χρήσιμο δώρο, σίγουρα θα φωτογραφηθεί ουκ ολίγες φορές το μοντέλο φορώντας το το καλοκαιράκι και σίγουρα αν προτιμήσεις κάποια από τις προτάσεις που σου έχουμε εδώ στο lionkids.gr θα δώσεις πολύ πολύ χαρά στο μικρό αυτό πλασματάκι!

protasi1
protasi2
protasi3
protasi4
protasi5
protasi6

Αυτά και άλλα πολλά σχέδια σε μαγιό, καπέλα, γυαλιά ηλίου, πεδιλάκια θαλάσσης θα βρεις στο eshop μας www.lionkids.gr! Συνδύασε τα πιο απίθανα σχέδια της φετινής σεζόν, που θα βρεις μόνο στο lionkids.gr, και δημιούργησε το πιο υπέροχο δώρο για τη βάφτιση στην οποία είσαι καλεσμένος/η!

Ό,τι και να επιλέξεις, μην ξεχάσεις να βάλεις μία καρτούλα με ευχές από καρδιάς για το νεοφώτιστο παιδάκι!

Πες μας τη γνώμη σου! Εσείς τι δωράκια επιλέγετε όταν είστε προσκεκλημένοι σε βαφτίσεις;

Join the conversation

TOP

ΚΑΛΑΘΙ 0